Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, intr-un interviu, ca nu poarta bijuterii "nici la vedere, nici in zone intime", verigheta fiind singura sa bijuterie, el vorbind despre faptul ca bijuteriile de aur cu diamante, de 18.000 de euro, ale sotiei sale, i se par scumpe.

In declaratia de avere actualizata a liderului PNL, Antonescu declara bijuterii din aur si diamante, achizitionate in perioada 2009-2010, in valoare de 18.000 de euro.

Intrebat daca nu este o suma cam mare cheltuita pe bijuterii in perioada de criza economica, Antonescu raspunde: "Nu inteleg cum faceti dumneavoastra tarifele. Si oricum nu inteleg de ce ma intrebati pe mine. Eu va asigur ca nu port nicio bijuterie, nici la vedere, nici in zone intime. Verigheta este singura mea bijuterie. Intrebati-o pe sotia mea si daca sunt scumpe sau ieftine si daca au legatura cu criza sau nu. Eu chiar nu vad nici in acest caz de ce eu si de ce interes pentru publicul larg", scrie MEDIAFAX.

Liderul PNL a adaugat ca fiecare face ce vrea cu banii pe care ii castiga in mod legal si singura problema este daca a castigat niste bani necinstiti sau nu, nu ce isi cumpara, daca e scump sau prea scump.

"In paranteza fie spus, bijuterii cu diamante de 18.000 de euro mie mi se pare scump. Din stiinta mea, diamantele sunt scumpe. Dar acuma chiar am intrat in zona glumei si va spun foarte clar: nu sunt, nici nu ma pricep, si nu sunt nici adimnistratorul averii sotiie mele. Chiar sunt lucruri pe care, daca sunteti pasionati de diamante sau de sotia mea, sa le discutati impreuna cu dansa", a mai spus Crin Antonescu, a carui sotie este europarlamentarul PNL Adina Valean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.