Premierul Emil Boc i-a criticat pe liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, despre Ponta spunand ca "incurajeaza furtul si frauda", iar pe Antonescu acuzandu-l ca "incurajeaza hotia".

"Am constatat doua lucruri: pe de o parte, domnul Ponta ii incurajeaza pe elevi la bacalaureat sa copieze, ca asta e singura sursa de a putea reusi in viata si a fost extrem de revoltat cand s-a aplicat un bacalaureat corect in Romania, deci incurajand indirect furtul si frauda. Acelasi lucru il face si domnul Antonescu, incurajand hotia prin faptul ca apreciaza proiectul Guvernului mai bland in privinta confiscarii averilor ilicite decat proiectul USL", a spus Emil Boc luni, la Ploiesti, la finalul unei intalniri cu oameni de afaceri din Prahova, transmite MEDIAFAX.

Premierul a precizat ca, in timp ce proiectul Guvernului permite confiscarea averilor pentru fapte de coruptie, proiectul USL nu permite confiscarea averilor pentru fapte de coruptie.

"Cred ca asta spune totul despre viziunea USL in Romania. In domeniul invatamantului incurajeaza copiatul, in domeniul averilor incurajeaza coruptia. Asta este diferenta intre actualii guvernanti si cei care pretind a fi viitoarea alternativa a Romaniei. Ei incurajeaza coruptia si furtul, inclusiv la copiat, inclusiv la bacalaureat, in timp ce Guvernul a aprobat un proiect de lege care permite confiscarea averilor ilicite inclusiv pentru fapte de coruptie", a spus Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.