Parlamentul se pregateste pentru gazduirea Adunarii Parlamentare a NATO, care va avea loc la inceputul lunii octombrie, la Bucuresti, astfel ca Senatul si Camera fac diverse reparatii, cumpara materiale pentru curatenie, inclusiv spray impotriva gandacilor, si achizitioneaza vaze pentru participanti.

Astfel, Camera Deputatilor a lansat, de la inceputul vacantei parlamentare, cereri de oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro, de la furnizarea de carne de porc, inchirirea de autocare si persoane pentru manipularea de bunuri, pana la achizitii de obiecte din sticla prelucrata manual sau intrerupatoare automate tripolare, transmite MEDIAFAX.

Camera asteapta pana luni, la ora 16.00, depunerea ofertelor pentru furnizarea a 900 de obiecte din sticla prelucrata manual, in doua loturi, valoarea estimata a contractului fiind de 103.225,81 lei. Ofertele vor fi insotite de minimum doua mostre, corespunzator caracteristicilor solicitate. Procedura de achizitie este licitatia electonica, iar criteriul este pretul cel mai scazut. Termenul maxim de livrare a produselor este 1 septembrie.

De asemenea, Camera vrea sa inchirieze si autocare, valoarea estimata a contractului fiind de 322.581 lei, iar ofertele pot fi depuse pana miercuri. Este vorba despre inchirierea a opt autocare pentru doua zilele - 6 octombrie si 11 octombrie- si a 24 de autocare pentru patru zile - 7-10 octombrie, perioada in care la Palatul Parlamentului se va desfasura Adunarea Parlamentara NATO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.