Administratia Domeniului Public din Sectorul 5, aflata in subordinea primariei conduse de Marian Vanghelie, a lansat o licitatie pentru atribuirea unui contract ce prevede taierea si toaletarea a 4.731 arbori, pentru care este dispusa sa plateasca aproape 2 milioane de lei cu TVA. La un calcul simplu, taierea crengilor unui copac costa in jur de 100 de euro.

Potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electroni de Achizitii Publice (SEAP), operatorii economici ce participa la licitatie trebuie sa faca dovada ca dispun de uneltele necesare: foarfece, ferastrau, cosor, motoferastrau de taiat la inaltime, drujba, tocatoare, macara cu nacela, autovehicul pentru transport material lemnos.

De asemenea, este necesar ca fimele sa dipuna de personal adecvat: un inginer silvic, un tehnician silvic, 5 drujbisti, 20 muncitori necalificati, 5 soferi, 5 alpinisti utilitari, scrie Romania Curata.

Operatiunile constau in taieri de corectie, de egalare, de regenerare sau chiar taierea partiala sau totala a arborilor.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 august 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.