"Doamne fereste, haideti acum, chiar asa arat? Nu m-am dus, n-am mai avut timp. Ma inscrisem si nu m-am mai prezentat. Nici n-am fost ca n-am mai avut timp. Intamplarea a facut ca a iesit un scandal in Bucuresti cand am dat a doua oara Bac-ul. Am inceput de la 5.30 dimineata, am avut o actiune mare de tot ca sa pot sa ajung la Bac, sa dau Bac-ul. Nu, am dat o singura data Bac-ul, in 2001", a spus Vanghelie, citat de MEDIAFAX.

El a precizat, comentand rezultatele de la examenul de bacalaureat din acest an, ca ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, pe care l-a numit "baiatul asta" nu se poate ocupa de minister si ca, din cauza unor jocuri politice, cei care sunt dezamagiti sunt elevii.

"Noi vorbim de un ministru care poate sa fie simpatic, care poate sa fie oricum, poate sa aiba niste diplome nu stiu de pe unde. De multe ori sa stiti ca si noi putem.

Eu n-am fost pasionat de diplome ca puteam sa cumpar si eu de pe internet. Dar numai de Ministerul Educatiei nu se putea ocupa baiatul asta. Dezamagim niste copii pentru ca se fac si jocuri politice mizerabile de a aduce senzatia in societatea romaneasca ca la anul, dupa ce vor veni reformele majore tot ale acestui baiat simpatic, care n-are habar de nimica, lucrurile se vor schimba", a spus Vanghelie.

Citeste si:
Religia ar putea deveni materie opțională la BAC. Cum a reacționat...
Religia ar putea deveni...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.