Presedintele rus, Dmitri Medvedev, l-a criticat dur pe Traian Basescu, afirma ambasadorul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, intr-un mesaj publicat in contul sau de Twitter, declarandu-se bucuros ca liderul de la Kremlin i-a sustinut punctul de vedere referitor la declaratiile presedintelui roman.

Rogozin face trimitere la un articol publicat luni seara pe site-ul cotidianului Moskovsky Komsomolet, care afirma ca Medvedev a facut declaratii dure la adresa lui Basescu, in timpul summitului Rusia - NATO de la Soci. [Rusia, la cutite cu Basescu]

Ziarul face referire la declaratiile facute de presedintele roman in legatura cu Ion Antonescu, reamintind ca, la inceputul razboiului, Romania a luptat de partea Germaniei naziste, transmite MEDIAFAX.

La reuniunea de la Soci, participantii si-au exprimat indignarea in legatura cu declaratiile lui Basescu, care exprima pozitii antiruse si, prin aceasta afirmatie, se alatura celor care au inceput razboiul. "Nu l-am auzit niciodata pe presedinte vorbind atat de dur", a afirmat un inalt oficial rus, citat de Moskovsky Komsomolet.

Rusia, suparata pe Basescu: Romania ne provoaca!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.