Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, detine 2/5 dintr-o casa de locuit si dintr-un teren intravilan in Cluj-Napoca si a declarat venituri de peste 60.000 de lei in ultimul an fiscal, provenind din indemnizatia sa de ministru si din salariul primit de la UDMR.

Kelemen Hunor detine 2/5 dintr-o casa de locuit din Cluj-Napoca, in suprafata de 119,85 mp, dobandita in anul 2010, prin cumparare. Restul de 3/5 din respectivul imobil sunt detinute de parintii sai, Kelemen Ioan si Kelemen Magdalena, potrivit declaratiei de avere a ministrului Culturii, publicata pe site-ul Guvernului.

De asemenea, Kelemen Hunor detine 2/5 dintr-un teren intravilan in Cluj, in suprafata de 292 mp, dobandit in 2010, prin cumparare. Restul de 3/5 din respectivul teren sunt detinute de Kelemen Ioan si Kelemen Magdalena, transmite MEDIAFAX.

Totodata, Kelemen Hunor a declarat ca are conturi si depozite bancare in valoare de 59.286 de lei, deschise in anul 2003, la Banc Post.

Pe de alta parte, in ultimul an fiscal incheiat, Kelemen Hunor a avut venituri totale de 60.087 lei, reprezentand indemnizatia sa de ministru al Culturii (56.408 lei) si salariul primit in calitate de presedinte al UDMR (3.679 de lei).

Kelemen Hunor a mai declarat ca detine 18 parti sociale, in valoare de 180 de lei, la Medianet SRL din Miercurea Ciuc.

El este membru neretribuit al Fundatiei Communitas din Cluj-Napoca si membru fondator si membru in consiliul de administratie al Fundatiei Academia Kos Karoly Akademia din Bucuresti (neretribuit incepand cu data de 2 februarie 2010). In plus, Kelemen Hunor este presedinte la Fundatia pentru Scoala, fiind neretribuit.

Kelemen Hunor este si membru al Uniunii Ziaristilor Maghiari din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.