Momentul taierii tortului, la receptia de Ziua Independentei SUA, i-a oferit lui Mircea Geoana ocazia unei aluzii la masurile de austeritate ale Guvernului, el observand ironic ca este bine ca nu a fost premierul cel care a facut acest oficiu, pentru ca "trebuie sa mai si dam, nu doar sa taiem".

Dupa rostirea discursurilor, la evenimentul organizat de Ambasada SUA de Ziua Independentei, a urmat momentul taierii tortului, o prajitura de mari dimensiuni, cu drapelul american si flori specifice decorurilor hawaiiene.

Tortul a fost adus de sase militari americani, fiind taiat cu o sabie de ambasadorul Mark Gitenstein, care i-a avut alaturi pe presedintele Senatului Mircea Geoana si pe premierul Emil Boc, transmite MEDIAFAX.

"Bine ca nu o luati dumneavoastra, domnule premier", a observat Mircea Geoana, referindu-se la sabia cu care a fost taiat tortul.

"Trebuie sa mai si dai, nu doar sa tai", a mai adaugat Geoana.

Premierul a zambit, fara a-i raspunde lui Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.