Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat ca in sedinta coalitiei de guvernare s-a discutat "generic" despre instituirea pana in toamna a unui "cos al pensionarilor", o subventionare a produselor alimentare de baza pentru acestia.

"E doar o discutie generala cu privire la un sprijin pentru pensionari in dorinta de a putea asigura achizitionarea unor produse alimentare de baza la preturi mult mai mici decat cele de pe raft. Da, a fost o discutie in legatura cu posibilitatea de a sprijini pensionarii, in principal pe cei cu venituri mici, de a achizitiona aceste produse. Lucram la un poroiect in sensul asta", a declarat Marian Sarbu, citat de MEDIAFAX.

Liderul UNPR a mai spus ca va fi nevoie de un act normativ.

"S-a discutat in mod generic despre o astfel de posibilitate. Daca se va materializa, relativ repede. Nu e nevoie de niste perioade lungi de timp pentru acest lucru. Cred ca inceputul toamnei septembrie - octombrie", a mai spus Marian Sarbu, raspunzand unei intrebari referitoare la termenul de implementare a acestui "cos al pensionarilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.