Democrat-liberalul Teodor Stolojan a declarat ca este "pacat ca nu se poate merge mai departe deocamdata" pe tema reorganizarii administrativ-teritoriale si a apreciat ca sunt mai multe variante in care se poate realiza aceasta organizare.

"Sunt mai multe variante. Se poate face descentralizarea in continuare, o optimizare a serviciilor de deconcetrate, in teritoriu ale ministerelor. Pacat ca nu putem merge mai departe deocamdata", a spus Stolojan.

Intrebat daca acest subiect s-a amanat pana in toamna asa cum cerea UDMR, Stolojan a spus "trebuie gandit".

"Trebuie gandit. Peste vara este evident ca nu se poate face asa ceva", a declarat Teodor Stolojan, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca nu a participat la sedinta de luni a coalitiei.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la finalul sedintei CRU a UDMR, ca Uniunea sustine amanarea reformei administrative pentru toamna acestui an sau inceputul lui 2012 si a exprimat dezacordul UDMR pentru transformarea actualelor regiuni de dezvoltare in judete.

Adio reorganizare teritoriala! UE nu ne da voie

In sedinta de luni a coalitiei, liderii UDMR au respins toate propunerile PDL privind reorganizarea administrativ-teritoriala.

In aceste conditii, liderii coalitiei au decis ca acest proces sa fie amanat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.