Sever Voinescu, Mircea Diaconeu, Varujan Vosganian si Silviu Prigoana au fost de acord sa vorbeasca despre ce planuri au pentru aceasta vara si se pare ca acestia vor lucra.

Fara distractie pentru alesii nostri! Cei mai multi dintre ei sustin ca vara acesta vor munci si nu vor pleca nicaieri.

O sa zugravesc. Aasta e un proiect ambitios si un proiect care isi consuma toata vara, probabil si o buna parte din toamna”, a declarat Sever Voinescu.

Nici senatorul PNL, Mircea Diaconu nu are planuri marete de vacanta. Acesta sustine ca isi va face oridine prin casa si va construi cate ceva pe la casa de la tara.

Ma duc la tara, am de facut un gard acolo. Am treaba multa”, sustine Diaconu.

De partea cealalta, ceva mai “fericitul” Varujan Vosganian, planuieste sa isi petreaca vara lucrand la doua carti pe care vrea sa le lanseze in acest an si are de gand sa faca o vizita in America Latina.

Am primit o invitatie din partea comunitatilor armenesti din America Latina si daca lucrurile merg cum trebuie o sa fac o mica vizita acolo, adica in Argentina si Uruguai”, a povestit Vosganian.

Putini parlamentari vor pleca in acest an din tara, majoritatea alegand sa isi petreaca vacant in Romania.

Printre ei se numara si Silviu Prigoana, care este tinut in tara de fiul sau cel mic.

E prea mic. La 6 luni unde sa il duc? Ma duc in Ardeal la parinti si duc copii la Salina. Mai trec si pe la prieteni in vizita”, spune Prigoana.

Citeste si: Ce planuri de vacanta are Elena Udrea

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.