Ultima actiune a liderul conservatorilor Dan Voiculescu impotriva verdictului de colaborare a sa cu fosta Securitate a fost respinsa, joi, de catre judecatorii instantei supreme, hotararea ramanand irevocabila.

Un complet de trei judecatori de la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal a instantei supreme a respins, joi, ca nefondata contestatia in anulare facuta de Dan Voiculescu impotriva deciziei din 10 martie, prin care un alt complet de trei magistrati ai aceleiasi sectii au decis ca Voiculescu a fost colaborator al securitatii.

Voiculescu a recurs la ultima cale de atac, respectiv a formulat o contestatia in anulare, care a fost depusa la instanta suprema in 18 mai, iar, joi, a fost judecata, transmite MEDIAFAX.

Avocatii lui Voiculescu au sustinut cererea si au aratat ca ar fi existat erori procedurale.

Curtea de Apel a decis: Felix a facut politie politica!

In replica, reprezentantul CNSAS, prezent la sedinta a cerut respingerea contestatiei aratand ca instanta a luat decizia corect, fara a exista erori procedurale.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis irevocabil, in 10 martie, ca liderul conservatorilor Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securitati, cu numele conspirativ "Felix" .

Astfel, ICCJ a confirmat decizia Curtii de Apel Bucuresti.

Intr-o postare pe blogul sau din 1 martie, Dan Voiculescu scria ca in cei cinci ani de proces, puterea politica i-a fost permanent ostila, dar ca a reusit sa demonteze toate acuzatiile formulate impotriva sa.

Voiculescu: Am fost obligat sa colaborez cu Securitatea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.