Constantin Dutu, membru in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol pe masa, miercuri, la sedinta comisiilor reunite de cultura ale Parlamentului.

Acesta a sustinut ca este "o jucarie".

"Asta nu e un pistol adevarat, e un pistol de jucarie", a spus Dutu, precizand ca l-a adus "ca sa il vada domnul Sergiu Nicolaescu", relateaza MEDIAFAX.

In urma cu 25 de ani, Constantin Dutu era sa fie condamnat pentru un caz similar, fiind anchetat de Securitate pentru detinere de arme.

In urma gestului, acesta a fost invitat sa paraseasca sedinta de catre Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, pe motiv ca este inadmisibil ceea ce face.

Incidentul a avut loc la audierea candidatului propus de PDL pentru CNA, Valentin Jucan. Jucan candideaza pentru locul din CNA ramas vacant ca urmare a incheierii mandatului lui Ovidiu Zanc, numit in 2004 la propunerea PSD. PDL a considerat insa ca posturile din Consiliu trebuie renegociate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.