Ministrul Dezvoltarii il acuza pe Sorin Oprescu ca "are impresia ca lucrurile merg si fara autorizatii si avize".

"In ziua in care Sorin Oprescu inaugureaza cu fanfara Pasajul Basarab, o macara s-a prabusit peste trei masini si gardul unei benzinarii pe Soseaua Mihai Bravu. Doar o minune a facut sa nu se petreaca o tragedie acolo. Santierul cu pricina era pornit de primarul general pentru construirea pasajului Soseaua Mihai Bravu – Calea Vacarestilor. Dar tot in stilul de-acum binecunoscut al primarului: fara respectarea procedurilor legale. Inexistenta unui Plan de Urbanism Zonal, care sa fie in prealabil aprobat de CGMB, a facut ca pe 10 iunie Tribunalul Bucuresti sa anuleze doua autorizatii de constructie emise consecutiv de Oprescu, in ciuda somarii pe care i-au adresat-o atat Prefectul Capitalei, cat si Inspectoratul de Stat in Constructii, la chiar lucrarea unde s-a petrecut astazi accidentul", scrie Udrea pe propriul blog.


"La fel s-a intamplat si la diametrala Buzesti-Berzei. La fel intentioneaza sa construiasca si pasajul rutier de la Piata Charles de Gaulles. Se comporta exact ca orice asa zis smecher de Romania care crede ca poate construi orice, oricum fara ca pe el legea sa-l afecteze", mai aminteste presedintele PDL Bucuresti.

Ea sugereaza ca primarul Capitalei este responsabil si accidentele petrecute in Capitala care tin de zona de urbanism si amenajare, precum caderea recent a unui zid peste sase oameni, scrie evenimentul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.