Premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa gaseasca solutii de reducere a salariilor in companii de stat, spunand ca are informatii ca nivelul remuneratiei este foarte mare in unele astfel de firme, si a facut referire directa la Posta Romana, cerandu-i ministrului Comunicatiilor sa intervina.

"Premierul i-a spus ministrului Comunicatiilor ca a vazut ca in Posta Romana sunt salarii foarte mari, in conditiile in care bugetul nu permite, de exemplu, plata salariilor pentru toti politistii. Ministrul i-a raspuns insa ca nu are cum sa intervina, deoarece salariile au fost reglementate prin contractul colectiv de munca", au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la sedinta.

Seful Guvernului a cerut insa membrilor Cabinetului sa gaseasca solutii pentru astfel de cazuri, spunandu-le: "De aia sunteti ministri, sa rezolvati problemele".

Ministrul Comunicatiilor l-a asigurat ca are deja un proiect pregatit pentru Posta Romana, care prevede desfiintarea mai multor posturi de conducere din cadrul companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.