Presedintele PSD, Victor Ponta, nu a fost convins de avantajele unui automobil complet electric, pe care l-a testat in ultimele zile, luand decizia sa achizitioneze unul hibrid, la mana a doua, la un pret estimativ de 20.000 de euro, platit de partid, au declarat surse din PSD.

Ponta a testat in ultimele zile un model Citroen Zero, cu motor exclusiv electric. Potrivit unor surse din PSD, el a decis sa nu achizitioneze automobilul respectiv atat din cauza costului ridicat, cat si a autonomiei reduse.

Modelul amintit are o autonomie de 100 de kilometri sau doua ore de functionare si necesita, pentru o reincarcare completa, o perioada de aproape sapte ore de alimentare.


Aceleasi surse au relatat ca Ponta a decis sa achizitioneze un model Toyota Prius, hibrid, care permite, prin rezervorul de 20 de litri de benzina, drumuri mai lungi si are o autonomie ridicata, transmite MEDIAFAX.

Automobilul va fi achizitionat prin PSD, iar varianta agreata de Ponta este un model second-hand, la un pret estimativ de 20.000 de euro, au precizat aceleasi surse.

Presedintele PSD, Victor Ponta, testeaza pentru doua zile un automobil total electric, cu poluare zero, modelul Citroen Zero, el intentionand sa comande unul la partid, pentru a se deplasa in Capitala.

Ponta a venit la sedinta de marti a Uniunii Social Liberale cu un Citroen Zero, cu motor exclusiv electric, el declarand jurnalistilor ca vrea sa testeze modelul si, eventual, sa comande unul la PSD, pentru a-l folosi in deplasarile prin Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.