Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a fost intrebat de ziaristi daca va reveni la sedintele BPN al PSD, dupa ce i-a expirat suspendarea de sase luni din partid, el evitand sa raspunda si precizand ca ramane social-democrat si isi face datoria in functia pe care o are.

Intrebat daca revine in sedintele Biroului Permanent National al PSD, dupa expirarea suspendarii, Geoana a raspuns: "Am fost si raman social-democrat si pesedist. Eventualele chestiuni legate de independenta sunt doar niste comentarii. Imi voi face datoria ca presedinte al Senatului si ca social-democrat".

El a evitat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, care doreau sa stie daca si cand va reveni in BPN, unde are calitate de invitat, ca presedinte al Senatului, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a evitat, marti, sa raspunda intrebarilor legate de expirarea perioadei de suspendare din partid a lui Mircea Geoana, el afirmand ca a fost "preocupat" in ultima vreme de alte probleme.

Suspendarea lui Mircea Geoana expirat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.