Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca social-democratii ar putea cere ca senatorul Catalin Voicu, judecat in stare de arest pentru fapte de coruptie, sa poata vota, cat timp acesta nu este condamnat.

Intrebat ce intentii are PSD in legatura cu senatorul Catalin Voicu, Vanghelie a raspuns intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei : "O sa ne gandim foarte serios. S-ar putea sa cerem sa fi adus la Senat, daca e nevoie pentru a vota. Pentru ca, in momentul de fata, lucrurile sunt foarte complicate. Nu exista o majoritate la Senat, si atunci sa fie foarte important sa ne decidem, sa cerem ca el sa poata sa vina sa isi exercite votul. El nu este condamnat si are dreptul sa voteze".

El a mentionat ca nu s-a delimitat niciodata de Catalin Voicu.

"Eu nu m-am delimitat niciodata de Catalin Voicu pentru ca sunt barbat. Intelegeti? Eu nu cred in vinovatia lui Voicu, cred ca este o arestare politica. Viata va demonstra daca am avut dreptate sau nu. Cred ca este un circ politic, o mascarada. Si de aceea nu ma delimitez. In general, toata lumea fuge cand pritenii nostri au asemenea probleme. Eu nu fac partea din acea categorie", a spus Vanghelie.

Pe de alta parte, intrebat daca i se pare ca este luat mai putin in serios decat ar trebui, Vanghelie a raspuns: "Intentionat da".

"Unele sunt din partea unor ziaristi care zic ca sunt si ei in trend daca fac asa, altele pentru ca ziaristii sunt pusi de anumiti sefi de-ai lor ca sa duca lucrurile intr-un anumit loc. Dar eu ii atentionez pe acei sefi care fac aceste lucruri ca vine o vreme a platii pentru toata lumea", a adaugat Vanghelie, transmite MEDIAFAX.

Senatorul PSD Catalin Voicu se afla in arest preventiv din 30 martie 2010.

PSD si PNL au impreuna 68 de senatori, insa Catalin Voicu se afla in arest, astfel ca se poate baza pe 67 de senatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.