Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni, ca la intalnirea liderilor PDL cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc s-a discutat despre Constitutie si reforma adminstratiei, ea precizand ca in ultimele saptamani nu s-a vorbit despre schimbarea sefului Guvernului.

"Nu trebuie sa mai cadeti prada acestor informatii, care duc la speculatii. Nu s-a discutat niciodata, in ultimele saptamani, despre schimbarea premierului", a spus Udrea, intrebata daca la intalnirea reprezentantilor PDL cu seful statului s-a discutat despre inlocuirea lui Emil Boc in fruntea Guvernului.

Parlamentarii PDL au fost convocati, prin SMS, la o intalnire cu premierul Emil Boc, luni, la ora 15.00, dupa ce seful Guvernului si alti lideri ai partidului au avut, duminica seara, o intalnire cu presedintele Traian Basescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

Conform surselor citate, parlamentarii PDL au fost convocati prin SMS la o intalnire cu Emil Boc, la ora 15.00, fara a li se comunica tema.

Intalnirea are loc dupa ce, duminica seara, presedintele Traian Basescu a avut o discutie cu premierul Emil Boc si cu alti lideri PDL, au precizat aceleasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.