Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca numirea unui nou ministru al Muncii nu este pe ordinea de zi a BPN al PDL, dar ca nominalizarea acestuia se va face pana la expirarea termenului de interimat.

"Nu e pe ordinea de zi, dar daca primul-ministru ne propune aceasta discutie, o sa o avem", a precizat Elena Udrea, inainte de sedinta BPN al PDL.

Intrebata despre numirea unui nou ministru al Muncii, avand in vedere ca pe 5 iunie ar expira perioada de interimat la acest minister, Elena Udrea a precizat: "Sigur nu se va incheia pana nu vom avea un nou ministru al Muncii, in mod sigur. Sigur vom avea un nou ministru al Muncii, dar nu stiu daca va fi o discutie la BPN".

Ioan Nelu Botis a anuntat, in 20 aprilie, ca a demisionat din functia de ministru al Muncii, in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european. El si-a cerut scuze petnru situatia creata si a aratat ca demisia sa este una de onoare. Intermatul la Ministerul Muncii a fost preluat in 22 aprilie de premierul Emil Boc, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, in 28 aprilie, la TVR 1, ca, daca premierul i-ar fi propus un ministru "convenabil" pentru portofoliul Muncii, ar fi emis decretul de numire imediat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.