Premierul Emil Boc a declarat ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit, iar acesti nori se pot transforma in furtuna daca Guvernul actioneaza "ca PNL si PSD in 2007 si 2008".

Emil Boc a afirmat, vineri, la Campina, unde a participat la inaugurarea unui bazin de inot, ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit.

Premierul a sustinut ca "norii crizei" se pot risipi daca Guvernul va continua sa faca investitii in infrastructura si ca acesti nori se pot transforma "din nou" in furtuna daca Guvernul procedeaza "ca PNL si PSD in 2007 si mai ales in 2008".

De asemenea, el l-a felicitat pe ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunand ca acesta finanteaza obiective de investitii in infrastructura "acolo unde trebuie".

In discursul tinut in incinta bazinului de inot, Emil Boc le-a recomandat tuturor parintilor sa isi incurajeze copiii sa faca sport , spunand ca "un copil care face sport e un copil sanatos".

"Daca copiii sunt prinsi in activitati de sport cu siguranta nu vor fi prinsi in activitati de violenta, droguri sau in alte activitati care pe noi ca parinti ne ingrijoreaza", a afirmat Emil Boc, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca Romania, ca societate, are tot intereseul sa investeasca in infrastructura sportiva intrucat investitia in sport este "de departe una dintre cele mai serioase si mai sanatoase investitii".

Boc a mai spus ca a fost intotdeauna un sustinator al investitiilor in infrastructura sportiva.

Prezenta, de asemenea, la inaugurarea bazinului, Elena Udrea a spus ca ministerul pe care il conduce va continua sa finanteze infrastructura sportiva pentru ca "este nevoie sa le fie oferite tinerilor locatiile unde pot face sport".

Ea a mentionat ca, din pacate, adultii din Romania de astazi nu sunt un bun exemplu pentru tineri in ceea ce priveste practicarea sportului.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.