Vicepresedintele PDL Elena Udrea apreciaza ca momentul discursului lui Traian Basescu la Conventia Nationala a PDL din 14 mai a fost un moment emotionant, precizand ca liderii partidului aflati pe scena se rugau sa nu inceapa sa planga.

Elena Udrea a apreciat, intr-o emisiune la B1 TV, ca reintalnirea cu Traian Basescu a constituit un moment emotionant pentru membrii PDL.

"A fost impresionant si pentru cei care suntem aproape de partid si cam stim pulsul. Functia pe care o am imi da sansa de a fi permanent in mijlocul partidului si cam stiu pulsul partidului. Si stiam si cu cat va castiga premierul alegerile interne. Eu am spus de la inceput: cam pe aici va fi scorul, pentru ca stiam pulsul partidului", a spus Udrea, transmite MEDIAFAX.

Ea a mentionat ca foarte multi spuneau ca partidul s-a indepartat de Traian Basescu.

"Multi dintre cei care sunt astazi la PDL n-au lucrat niciodata cu Traian Basescu, l-au prins direct presedinte si nu au trait neaparat in atmosfera pe care a creat-o in PDL presedintele de atunci al PD, Traian Basescu. Si se spunea ca nu mai exista acel flux si emotie. Ei, ati vazut ce s-a intamplat la congres. Noi ne rugam sa nu incepem sa plangem, cei de pe scena. Si sala, acolo sigur ca doamnele sunt mai sensibile. A fost emotionant. Momentul era emotionant si toata lumea simtea acelasi lucru, cu siguranta. Dupa sase ani, cel care a creat acest partid si l-a adus unde este, primul partid pe scena politica, era acolo din nou in mijlocul lor, dupa ce isi luase ramas bun la ultima Conventie, cand Emil Boc a castigat presedintia partidului. Si acel moment de reintalnire culmea este ca nu a fost un moment de ramas bun, a fost un moment foarte prezent si foarte de viitor", a declarat Elena Udrea.

Vicepresedintele PDL a apreciat ca relatia dintre Traian Basescu si partid este una bazata pe tot ceea ce au construit impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.