Presedintele Traian Basescu a declarat ca ce s-a intamplat marti la legea privind disponibilizarile din MAI este un semn de slabiciune a coalitiei, dat intr-un moment foarte nepotrivit.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la RRA, raspunzand unei intrebari, ca ce s-a intamplat marti la legea privind disponibilizarile din MAI este un semn de slabiciune a coalitiei, dat intr-un moment foarte nepotrivit.

Intrebat daca ce s-a intamplat la legea privind disponibilizarile din MAI este un semn de slabiciune a coalitiei, Basescu a raspuns la RRA: "Categoric da".

El a mai spus ca, din pacate, semnalul acesta prost vine intr-un moment foarte nepotrivit, cand Romania se pregateste sa iasa pe piata internationala pentru un imprumut de un miliard de euro, transmite MEDIAFAX.

Basescu a mai spus ca a fost vorba despre un semnal consistent de instabilitate politica.

"Semnalul de instabilitate politica a fost dat foarte consistent de parlamentari cu ocazia unui vot dat la o lege care prevedea o reforma. Sunt elemente care fac rau intentiei Guvernului de a iesi pe pietele internationale. Eu m-am obisnuit cu o atmosfera si cu atitudine impotriva intereselor nationale. Asa ca cei care avem responsabilitati, trebuie sa ne ducem crucea in continuare", a mai spus seful statului.

Seful statului a mai spus ca stabilitatea politica este esentiala pentru o tara care inca se afla in criza.

Disponibilizarile din MAI "au cazut"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.