Presedintele Traian Basescu a declarat, joi ca s-a intalnit cu seful Guvernului pentru a dezbate prioritatile guvernamentale din perioada urmatoare, afirmand ca nu a discutat cu Emil Boc despre o eventuala remaniere a Executivului.

Traian Basescu a catalogat, la RRA, zvonul referitor la o eventuala remainiere guvernamentala ca fiind o "speculatie la zi", un "vis al unora care cred ca se schimba guverne sau se remaniaza prin televiziuni".

"Raspunsul meu e legat de un singur cuvant: stabilitate. Vad ca mai e o moda, chiar sa-l desconsideri pe un ministru care nu voine toata ziua la televoizor sau nu face conferinte suficient de dese sau nu e in atentia continua a publicului. Eu apreciez ministri dupa altceva", a mai spus seful statului, mentionand ca cele 40 de obiective din acordul cu FMI au fost indeplinite, transmite MEDIAFAX.

"Realitatea este ca (ministrii - n.r.) si-au facut treaba. Cel care decide acest lucru (remanierea - n.r.) este prim-ministrul. Nu, nu am discutat despre asa ceva. Am discutat cu premierul prioritatile pentru perioada urmatoare", a mai spus Basescu.

Premierul s-a intalnit, marti, la Cotroceni, cu seful statului. Intalnirea a avut loc in conditiile in care se vehiculeaza informatii conform carora va avea loc in maximum o saptamana o remaniere guvernamentala si in conditiile in care este necesara numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, exista informatii potrivit carora este posibil ca Emil Boc sa-si depuna mandatul de prim-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.