Premierul Emil Boc a refuzat sa raspunda, miercuri, intrebarilor presei privind situatia politica actuala, spunandu-le jurnalistilor ca trebuie sa se obisnuiasca "cu un altfel de prim-ministru", care nu va mai sustine declaratii de presa in orice loc, in orice moment si despre orice subiect.

"Va trebui sa va obisnuiti cu un altfel de prim-ministru, care nu mai da declaratii in orice loc, in orice moment, despre orice si oricum. Asa ca v-as ruga sa intelegeti ca asta este rigoarea functiei pe care o am", le-a spus Boc jurnalistilor care l-au intrebat despre remanierea Guvernului si continutul discutiilor sale de marti cu presedintele Traian Basescu.

Premierul a participat, miercuri, la un seminar economic, la finalul caruia a refuzat sa raspunda intrebarilor presei, si la cel de-al XV-lea Congres al Conferintei Curtilor Constitutionale Europene, unde a refuzat de asemenea sa discute cu jurnalistii. [Boc: Nu intru in jocul presei].

La Congresul Conferintei Curtilor Constitutionale Europene, presa nu a fost lasata sa intre in sala pentru a urmari discursul premierului, organizatorii incercand la final sa impiedice ziaristii sa se apropie de premier pentru a-i adresa intrebari.


Premierul s-a intalnit, marti, la Cotroceni, cu seful statului. Intalnirea a avut loc in conditiile in care se vehiculeaza informatii potrivit carora va avea loc, in maximum o saptamana, o remaniere guvernamentala, conditii in care este necesara numirea unui nou titular la Ministerul Muncii.

De asemenea, exista informatii potrivit carora este posibil ca Emil Boc sa-si depuna mandatul de prim-ministru.

Citeste si:
Parlamentul din Ucraina urmează să adopte o lege a presei...
Parlamentul din Ucraina...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.