Teodor Baconschi intentioneaza sa il dea in judecata pe Crin Antonescu pentru acuzatiile referitoare la fraudarea votului la ambasada Romaniei din Paris.

Ministrul a respins acuzatiile de frauda la alegerile prezidentiale din 2009, explicand ca in calitatea sa de ambasador nici nu a facut parte din comisia electorala, informeaza MEDIAFAX.

"Mie nu-mi ramane - nu ca politician ci pur si simplu ca cetatean - decat recursul la justitie in fata acestei calomnii recurente care s-a transformat intr-un fel de legenda si care imi asociaza un handicap imaginar", a spus Baconschi la TVR1.

Intrebat in acest context daca intentioneaza sa-l dea in judecata pe Crin Antonescu, ministrul a spus: "Absolut. Gluma asta s-a ingrosat prea mult".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a spus, luni, in Senat, la motiunea simpla a opozitiei pe politica externa, ministrului Teodor Baconschi, ca este cel mai "penibil carierist" si cel mai "slugarnic slugoi".

Antonescu a acuzat "tonul ultrapartizan" folosit de Baconschi in interventia din timpul debzaterii motiunii simple "Politica externa este a Romaniei, nu a PDL".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.