Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca singura solutie pentru ca Elena Udrea sa castige Bucurestiul este sa il desfiinteze, nu sa il restructureze administrativ.

Ponta a afirmat ca nu USL a propus referendumul pentru desfiintarea sectoarelor, ci PDL.

"Nu noi am vrut desfiintarea sectoarelor, ci Elena Udrea. Singura solutie ca Elena Udrea sa castige Bucurestiul este sa il defiinteze, nu sa il restructureze administrativ. Indiferent ca vor fi sase sectoare sau treizeci sau niciunul, pe Elena Udrea nu o va vota nimeni. Nu va castiga in Bucuresti decat daca se modifica legea si o numeste Traian Basescu", a spus presedintele PSD.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, joi, ca inca de la inceput a sustinut ca Legea Capitalei trebuie adoptata de Parlament, aratand ca referendumul nu isi atinge obiectivul urmarit de PDL de informare corecta a bucurestenilor, fiind un instrument de manipulare in mana PSD si PNL, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la o conferinta organizata de "Ziarul Financiar", ca nu este nevoie de realizarea unui referendum in Bucuresti, precizand ca s-a exagerat si ca Parlamentul este cel care decide daca se desfiinteaza sectoarele Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.