Politica 23 Mai 2011 17:42
Deputatul Mircia Giurgiu sustine ca are cunostinta de discutii avansate intre parlamentari ai puterii si opozitiei, urmand ca saptamana viitoare acestia sa-si anunte trecerea in cealalta tabara.

"Eu stiu ca de saptamana viitoare cel putin un senator, daca nu mai multi, or sa plece de la putere si cativa deputati, atat stiu. Nu stiu daca e vorba de un alt proiect politic, despre asta inca nu stiu", a explicat Mircia Giurgiu, referindu-se la afirmatiile lui Dan Voiculescu despre cei 20 de parlamentari PDL care ar urma sa se implice in alt proiect politic, transmite Realitatea.

"E vorba despre o strategie pe care si-au facut-o si pe care o vor anunta ei cat de repede (...) E o discutie intre ei si nu vreau sa... eu nu fac parte din acel grup, asa ca nu vreau sa spun nimic mai mult", a explicat deputatul.

Intrebat daca "un val mare" de senatori, deputati ar urma sa paraseasca PDL, Giurgiu a raspuns ca "pana acum e vorba de doar cativa, maxim 5". "E posibil ca pana maine numarul lor sa creasca", a adaugat el.

Mircia Giurgiu a fost exclus din PDL in martie 2010 deoarece a votat in favoarea motiunii de cenzura a opozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.