Presedintele Traian Basescu a declarat, intrebat despre varianta unui premier tehocrat, ca "deocamdata cuvantul de ordine este stabilitatea".

Traian Basescu nu a respins posibilitatea unei remanieri guvernamentale, refuzand sa indice eventualii ministri vizati pentru schimbare, afirmand ca "relansarea guvernarii" va fi subiectul unei analize interne a noii conduceri a PDL.

Fac apel la stabilitate politica. Avem un guvern, avem o coalitie si mergem inainte si vrem stabilitate. Nu voi face nimic ce ar putea sa afecteze stabilitatea politica. Nu putem risca sa ramanem fara guvern sau cu un guvern instabil”, a declarat Basescu, citat de MEDIAFAX.

La intrebarea moderatorului referitoare la posibilii ministri care ar putea fi schimbati din functie, seful statului a afirmat ca "legat de guvern" nu mai vrea sa vorbeasca in aceasta emisiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.