Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat ca nu stie la "ce mari barbati politici" s-a referit presedintele Traian Basescu cand i-a criticat pe cei care au sustinut cresterea TVA, dar a apreciat ca decizia finala de marire a TVA apartine premierului si ministrului de Finante.

"Nu stiu la ce barbati politici se refera presedintele, dar stiu ca in astfel de situatii decizia finala apartine premierului, eventual cu ministrul de Finante", a precizat Boureanu pentru MEDIAFAX.

El a spus ca a fost printre cei care au sustinut ca salariile trebuie reduse la 1 ianuarie, nu cu sase luni intarziere.

"Nu comentez neaparat afirmatia presedintelui Basescu, dar sunt printre cei care au sustinut ca salariile trebuiau reduse la 1 ianuarie, nu cu sase luni intarziere, si atunci nu am fi fost singurul Guvern din Europa care a redus salariile cu 25%, si ar fi redus doar cu 12,5% si in acelasi timp pastrarea TVA ar fi insemnat o reducere a pensiilor, probabil o masura mai corecta din punct de vedere economic, dar cu costuri politice mai mari", a explicat Cristian Boureanu.

Basescu da explicatii: Majorarea TVA a fost o eroare!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.