Motiunea simpla a senatorilor opozitiei intitulata "Politica externa este a Romaniei si nu a PDL" a fost depusa, miercuri, la presedintele Senatului, a declarat senatorul PSD Titus Carlatean.

El a mentionat ca motiunea este semnata de senatori PSD, PNL si PC.

Social-democratul, presedinte al Comisiei de politica externa, a aratat ca, potrivit procedurii, presedintele Senatului trebuie sa verifice daca aceasta motiune este regulamentara si sa anunte ziua de dezbatere.

"In mod normal ar trebui sa fie luni dupa-amiaza", a adaugat Titus Corlatean, referindu-se la data posibila la care aceasta motiune simpla urmeaza sa fie dezbatuta.


Vicepresedintele PSD Titus Corlatean declara, luni, pentru MEDIAFAX, ca senatorii PSD si PNL vor depune, la Senat, o motiune simpla la adresa ministrului de Externe, Teodor Baconschi.

Senatorii USL au decis, luni, sa initieze o motiune simpla impotriva ministrului Teodor Baconschi, dupa ce acesta a declarat, la Conventia Nationala a PDL, ca proiectul de lege privind votul prin corespondenta va aduce PDL "un milion de voturi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.