Vasile Blaga va ramane aproape de PDL si va fi consultat in continuare in luarea deciziilor, desi a refuzat sa candideze pentru postul de secretar general, a sustinut, luni seara, liderul PDL, premierul Emil Boc, precizand ca a avut in acest sens mai multe discutii "intre patru ochi" cu Blaga.

El a respins insa in acelasi timp, la postul public de televiziune, afirmatiile lui Blaga conform caruia deciziile partidului s-ar lua in alta parte decat in cadrul PDL.

"Blaga a fost alaturi de mine la toate deciziile si nicio decizie nu s-a luat in afara cadrului de conducere, dar intr-o competitie fiecare utilizeaza argumente de tot felul", a spus Boc, transmite MEDIAFAX.

Candidatul la sefia PDL Vasile Blaga a sustinut, sambata, la Conventia Nationala, ca "partidul nu functioneaza" si ca este nevoie de o schimbare si de o noua strategie pentru a castiga alegerile din anul 2012.

"In acest partid, singura decizie pe care o luam este de a nu lua nicio decizie", a mai sustinut Blaga, subliniind ca in BPN nu se mai iau niciun fel de decizii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.