Premierul Emil Boc i-a filmat, duminica, dupa miezul noptii, pe ziaristii care asteptau rezultatele votului si incheierea conventiei PDL si i-a intrebat daca salariile le-au fost micsorate.

Boc a evitat insa sa spuna daca isi va da demisia din functia de prim-ministru.

Emil Boc si alti membri din noua conducere a partidului au stat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cat timp s-au numarat si renumarat voturile pentru secretarii executivi ai partidului, alesi pe liste prin vot secret, transmite MEDIAFAX.

Putin dupa miezul noptii, premierul a venit cu o camera de filmat in mana si a inceput sa-i filmeze pe cei prezenti, democrat-liberali si ziaristi, pe motiv ca vrea sa aiba imagini de arhiva "de la cea mai reusita Conventie a partidului".

Boc i-a filmat pe ziaristii prezenti, dar le-a aratat acestora si imagini inregistrate de el cand se intorcea de la Galati si Tulcea, in campanie, cu reprezentanti PDL. [Boc a castigat sefia PDL, dar ar putea pierde Guvernul]

" Sunt imagini din autocar. Ma bat colegii, ca le-am divulgat imagini cand veneam de la Galati si Tulcea ", le-a spus Emil Boc jurnalistilor.

Boc a marturisit ca ii place cel mai mult sa surprinda instantanee si ca si-a filmat familia, uneori, de sarbatori. El a aratat si imagini cu noua conducere a PDL care astepta finalizarea conventiei din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

"Sunt imagini din sala de dincolo, o sa le expun cand o sa-mi fac pagina pe Facebook", a precizat Emil Boc.

Emil Boc a vrut sa le faca ziaristilor poze pentru arhiva. "Aratati foarte bine, o sa le pun in arhiva PDL de la cea mai reusita Conventie a partidului", a explicat primul ministru.

Vot cu scandal: PDL si-a ales noua conducere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.