Mai multi democrat-liberali care l-au sustinut pe Emil Boc pentru a obtine un nou mandat sunt nemultumiti de faptul ca nu vor primi functii de conducere in partid, desi au primit promisiuni in acest sens, au declarat surse din partid.

Potrivit surselor citate, sunt certuri in PDL deoarece oameni ca Daniel Funeriu, Ion Ariton, Mircea Toader sau Theodor Paleologu nu se regasesc pe listele de vicepresedinti distribuite delegatilor.

De altfel, unii dintre ei, cum ar fi Daniel Funeriu, s-au retras din cursa pentru functiile de vicepresedinte, transmite MEDIAFAX.

"Sunt certuri teribile, deoarece sunt multi ca Daniel Funeriu, Ion Ariton, Mircea Toader, Toader Paleologu, carora li s-a promis si nu li se da", a precizat un lider al partidului.

Liste cu persoanele care ar urma sa fie alese in conducerea PDL, in functiile de prim-vicepresedinte si in cele de vicepresedinte, au fost distribuite duminica delegatilor democrat-liberali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.