Traian Basescu a mai varsat o lacrima, cand si-a amintit, cu ocazia alegerilor din PDL, cum castigase el presedintia partidului si cum Petre Roman i-a intors spatele.

Basescu s-a aratat profund emotionat, iar sala intreaga l-a aplaudat.

Presedintele le-a multimit lui Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Radu Berceanu dar si lui Liviu Negoita pentru parteneriatul pe care l-au avut si pentru ca nu mai candideaza la nicio functie si lasa loc tinerei generatii.

"Sunteti un partid care a trecut prin multe alegeri si a atins 35,36% in optiunile electorale. Acum sase ani ii predam stafeta lui Emil Boc. Vreau sa va multumesc tuturor, dar si presedintelui Emil Boc, pentru faptul ca nu m-ati dezamagit. Sunteti un partid cu responsabilitati mult mai mari decat acum sase ani, aveti si presedintele Romaniei si Guvernul.

Ati avut o guvernare extrem de grea, cu Romania intr-o puternica recesiune, in criza economica. Unii spun ca am iesit din recesiune destul de tarziu, dar suntem una dintre tarile care au iesit cu cele mai mici costuri din recesiune. Eu va spun deschis un singur lucru: daca va opriti pierdeti. Nu aveti decat o solutie: continuati. Romania are nevoie sa terminati ceea ce ati inceput. A va opri este cea mai mare eroare. De aceea, in calitate de sef al statului, va cer sa continuati procesul de transformare a Romaniei. Romanii au inceput sa inteleaga ce ati facut si ca trebuie sa dezvoltam o Romanie performanta. Romania nu mai suporta jumatatile de masura. Daca va opriti nu aveti nicio sansa sa castigati in 2012.

Sunteti partidul care a facut cel mai mult bine Romaniei", a mai spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.