Presedintele PDL, Emil Boc, a prezentat, sambata, la Conventia Nationala, raportul de activitate al conducerii partidului, subliniind ca formatiunea democrat-liberala este un "partid de invingatori" si va castiga alegerile din anul 2012.

"De astazi putem spune ca PDL este partidul care a scos Romania din recesiune", a spus Emil Boc in discursul de prezentare a raportului de activitate al conducerii partidului.

El a adaugat ca este "un moment de un optimism prudent", dar si o "dovada ca masurile luate au fost bune".

"Le multumesc romanilor ca au avut puterea sa ne sprijine sa trecem prin partea cea mai grea a crizei economice", a mai spus premierul, adaugand ca, spre sfarsitul acestui an si in anul viitor, romanii vor resimti in buzunare efectele iesirii din recesiune si ale cresterii economice.

Emil Boc a multumit, de asemenea, echipei de conducere a PDL. "Cu aceasta echipa am reusit cea mai buna performanta din istoria PDL. (...) Am fost si suntem un partid de invingatori. Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele", a mai spus Boc, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca vor fi mentionate si aspectele negative, adaugand ca in acest moment se uita la "partea plina a paharului".

Emil Boc le-a multumit lui Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, precum si intregii echipe de conducere a PDL.

"La incheiere de mandat, va propun sa ne ridicam in picioare si sa-i aplaudam pe toti cei care au facut posibile toate aceste lucruri: membrii PDL", le-a mai spus Boc membrilor conducerii PDL, aflati pe scena. Acestia au urmat indemnul lui Emil Boc.

In final, Boc a supus la vot raportul de activitate al conducerii partidului, care a fost aprobat in unanimitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.