Iesirea din recesiune este un semnal pozitiv care trebuie privit cu responsabilitate, prudenta si realism, iar faptul ca economia trece de la minus la plus trebuie consolidat, a declarat, vineri, la Ministerul Muncii, premierul Emil Boc.

Ministrul interimar al Muncii, premierul Emil Boc, a spus ca desi semnalele privind iesirea din recesiune sunt pozitive, va mai trece ceva timp pana cand oamenii vor simti efectele, apreciind ca acest lucru ar putea fi posibil spre finalul acestui an sau anul viitor.

"Iesirea din recesiune reprezinta o dovada ca masurile dureroase si nepopulare pe care le-am luat au fost necesare. Cresterea economica nu va fi posibila daca nu apasam pedala de accelerare a reformei. Nu trebuie sa cadem in patima populismului", a adaugat Boc.


Premierul a precizat ca trebuie continuate investitiile, ca trebuie create noi locuri de munca, trebuie atrase cat mai multe fonduri europene si trebuie stimulate proiectele in parteneriat public-privat, transmite MEDIAFAX.

"Raman realist si profit de ocazie pentru a multumi romanilor, pentru ca fara efortul lor nu am fi reusit sa iesim din recesiune", a mai spus Emil Boc.

ROMANIA A IESIT DIN RECESIUNE, pe hartie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.