Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat ca la alegerile pentru functia de presedinte al partidului, care vor avea loc la Conventia din acest sfarsit de saptamana, va castiga "sufletul si ratiunea PDL", adica Emil Boc.

Intrebat cine va castiga functia de presedinte al PDL, Daniel Funeriu a raspuns: "Va castiga sufletul si ratiunea PDL, adica Emil Boc".

El a mai spus ca importanta este echipa care va conduce partidul, precizand ca grupul care il are in frunte pe Emil Boc a demonstrat ca poate conduce in interesul tarii si al formatiunii.

Daniel Funeriu a tinut sa dea asigurari ca nu exista niciun blat intre cei trei candidati la functia suprema in PDL si ca niciunul dintre acestia nu se va retrage din cursa, transmite MEDIAFAX.

Ministrul a mai precizat ca acuzatiile la adresa taberei conduse de Vasile Blaga privind relatiile cu opozitia au venit in urma unor declaratii ale USL, liderii acestei Uniuni afirmand ca il prefera pe fostul ministrul de Interne in fruntea PDL.

De asemenea, Funeriu s-a aratat convins de necesitatea continuarii relatiilor dintre seful statului si PDL. Ministrul a spus ca presedintele Traian Basescu este indreptatit sa critice PDL, partid la guvernare, pentru ca se afla in postura celui pus sa cunoasca si sa apere interesul national.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.