Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca senatorul PDL Mircea Andrei va ajunge la inchisoare, deoarece sunt probe privind activitatea sa de "crima organizata" si ca va esua in misiunea sa de a distruge filiala PSD Arges, adaugand ca "experimentul Arges al PDL este cel mai brutal experiment."

"S-au prezentat documente oficiale de la Senatul Romaniei, le-a prezentat colegul nostru Titus Corlatean, din care reiese ca domnul Mircea Andrei se folosea de calitatea de senator pentru a intra in relatii de afaceri cu niste afaceristi extrem de dubiosi din Rusia. S-au prezentat documente din care reiesea relatia foarte stransa dintre domnul Mircea Andrei si Sorin Ovidiu Vintu. Apropos, foarte ciudat, nu? Ca parca Vintu era mogulul acela rau cu care se bateau Basescu si Udrea...(...) Experimentul Arges al PDL este cel mai brutal experiment. In toata tara ne confruntam cu metodele PDL-ului, dar la Arges a fost cel mai brutal", a declarat, miercuri, la Pitesti, Victor Ponta, transmite MEDIAFAX.

Liderul PSD a precizat ca Mircea Andrei este un om dispus la orice, "caruia i s-a spus: daca nu distrugi PSD-ul la Arges, vei ajunge tu in inchisoare".

"A fost, de altfel, trimis din Dambovita, nu? A fost trimis cu un scop foarte clar si cu amenintari foarte clare. (...) In afara de ce v-am spus cu documentele cu firmele rusesti, in afara de Sorin Ovidiu Vintu, la institutiile statului sunt si alte probe privind activitatea infractionala de crima organizata a domnului Mircea Andrei. Si atunci, i s-a spus foarte clar: ori distrugi opozitia din Arges, ori daca nu, iti lasam dosarele si ajungi in inchisoare. (...) Mircea Andrei va ajunge acolo unde i-a spus si Basescu ca va ajunge daca nu distruge PSD la Arges, adica la inchisoare", a spus Victor Ponta.

In replica, deputatul Mircea Andrei a spus ca Victor Ponta si PSD vor ajunge pe "centura politicii".

"Cu o politica de gaga,Victor Ponta si PSD vor ajunge pe centura politicii. In ceea ce priveste afirmatiile lui Ponta, el trebuie sa faca dovada lor. Exista si un adevar in ceea ce a spus Ponta, voi schimba culoarea politica in judet, PSD va deveni istorie in Arges", a afirmat Mircea Andrei.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.