Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca batalia pentru sefia PDL este doar o lupta intre tabara Boc si tabara Blaga pentru controlarea banului public.

"Pentru liderii PDL "dreapta" inseamna cam ce au invatat ei in tinerete de la Marx: un soi de ciocoism oligarhic, in care boierii poruncesc si poporul se supune.

Mai mult, as zice ca ideologia PDL nu este cu nimic mai mult decat un fel celebrare sinistra a ideii ca boierii sunt si trebuie sa ramana bogati, iar poporul este si va fi pentru totdeauna sarac si "exploatat".

Nu pot sa inteleg care este motivul pentru care acesti domni vor sa reprezinte o astfel de "dreapta" dar, ma rog, ii priveste." scrie Tariceanu pe blogul sau.

"Este frapant si trist sa descoperim ca ceea ce inteleg prin "dreapta" liderii PDL cu aere de ideologi, precum Basescu, Boc, Stoica sau Preda (dar sa nu uitam nici de propagandistii aflati in serviciul lor), nu este decat amintirea cursurilor de marxism stiintific despre "dreapta" si "stanga" la care au participat acesti domni pe vremea cand erau "tovarasi" si activisti ai defunctului Partid Comunist Roman.", continua ex-premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.