Directorul adjunct al Directiei Finantelor Publice Alba, Ioan Dobra, acuzat de constituire si sprijinire a unui grup infractional, evaziune fiscala, favorizarea infractorului, conflict de interese si omisiunea sesizarii organelor judiciare, este fratele senatorului PDL de Alba Nicolae Dobra.

Directorul adjunct al DGFP Alba, Ioan Dobra, se afla printre cele zece persoane audiate miercuri de DIICOT pentru fraude fiscale.

Zece perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in judetul Alba, vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate specializata in infractiuni din sfera macrocriminalitatii economico-financiare, grupare sprijinita de sase angajati ai Directiei de Finante Alba.

Valoarea prejudiciului este estimata la 2.200.000 de lei, reprezentand impozit pe profit si TVA.

  • Ce spune fratele senator?

Senatorul PDL de Alba Nicolae Dobra a declarat corespondentului MEDIAFAX ca nu stie ce acuzatii i se aduc fratelui sau, Ioan Dobra, directorul adjunct al Directiei de Finante Alba, precizand ca acesta i-ar fi spus la telefon ca este nevinovat si ca nu a comis nicio infractiune.

Nicolae Dobra a spus ca l-a sunat, miercuri dimineata, pe fratele sau, Ioan Dobra, directorul adjunct al DGFP Alba, iar acesta i-a confirmat ca este audiat de procurorii DIICOT, precizandu-i insa ca "nu a facut nicio infractiune".

Dobra a afirmat ca a avut o discutie foarte scurta cu fratele sau si ca nu stie mai multe despre acuzatiile care i se aduc, insa nu crede ca acesta a comis vreo infractiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.