Presedintele PSD a declarat ca Andreea Vass, consilierul primului-ministru, este "Boc in tocuri si fusta, in timp ce Udrea e Basescu in fusta."

"Dar va rog sa ma ajutati sa o intrebati pe doamna Vass cum e cu controlul la Sorin Blejnar, ca sunt sigur ca doamna Vass, acest domn Boc in fusta si pe tocuri, va reusi sa va raspunda (...) Intotdeauna v-am spus ca doamna Udrea este un Traian Basescu in fusta, doamna Vass e un Emil Boc in fusta, ca sa-i pastram in aceeasi nota", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a facut aceasta afirmatie in contextul in care s-a pronuntat in favoarea implementarii unui management privat la companiile nationale, el apreciind ca PDL nu va face un astfel de lucru.


"Nu am incredere ca cei de la PDL sunt capabili sa faca ceva cinstit. Eu am auzit-o pe doamna Vass cand ne anunta ca se duce Corpul de Control al premierului la Sorin Blejnar. Nu vreti sa o intrebati dumneavostra, ca eu nu am ocazia, nu am relatii atat de sus-puse, ce a constatat Corpul de Control al primului-ministru la Sorin Blejnar? Nu vreti sa o intrebati pe doamna Vass sau pe domnul Boc daca ANI a fost seziata vizavi de ceea ce presa a prezentat un caz clar de evaziune fiscala si de coruptie din partea celui care teoretic e seful Fiscului si ar trebuie sa combata evaziunea fiscala si el a primul evazionist dovedit.

Eu cred ca trebuie management privat si cred ca mantogii, videnii si toti ceilalti trebuie sa ajunga la inchisoare pentru banii pe care i-au deturnat si banii pe care i-au dat in campanie lui Traian Basescu care azi vine si ne vorbeste de companii, acelasi Traian Basescu care folosea banii companiilor in campania electorala din 2009", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.