Premierul Emil Boc a declarat sambata, la Deva, ca "nici Alianta Socialista, nici mogulii nu au reusit si nu vor reusi sa dezbine PDL", ci dimpotriva partidul va "iesi mai intarit si mai puternic" dupa alegerile din 15 mai.

"Impreuna, dupa 15 mai, vom face partidul mai unit, mai solidar, astfel incat sa castigam urmatoarele batalii electorale. Nici Alianta Socialista, nici mogulii nu au reusit si nu vor reusi sa dezbine PDL, dimpotriva, acest partid va iesi mai intarit si mai puternic, cu echipa de invingatori din 15 mai si vom continua cu ceea ce trebuie pentru Romania ca aceasta tara sa performeze, iar partidul de guvernare sa isi continue si dupa 2012 actul de guvernare", a spus Boc, citeaza MEDIAFAX.

Boc si-a exprimat increderea ca va castiga alegerile din 15 mai.

Premierul Boc a fost insotit la Deva de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, de ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, de Gheorghe Flutur, de Ioan Oltean si de Mihai Stanisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.