C.V. Tudor s-a dat in spectacol la Parchet: A venit cu peruci, catuse si o masina de ras. Vezi ce a facut cu ele

In urma reclamatiei ANI impotriva sa pentru nedeclararea unor venituri obtinute, Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a sustinut ca acest lucru ar fi consecinta unei plangeri penale formulate de el pe tema inchiderii spitalelor. [Vadim, anchetat de ANI: Ascunde bani!].

Acesta a sosit la Parchet si a sustinut o declaratie de presa chiar la intrarea in sediul Parchetului instantei supreme, in timpul careia a scos o masina de ras, cu care s-a barbierit, trei peruci si o pereche de catuse.

Cu ajutorul "ustensilelor", de pe scarile Parchetului, Vadim Tudor a facut diverse acuzatii la adresa politicienilor romani, vizandu-i in special pe seful statului si pe premierul Boc. Acesta a acuzat si o posibila complicitate intre sefii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) si procurorul general Laura Codruta Kovesi.

Vadim Tudor a adresat cuvinte jignitoare la adresa tuturor celor pe care-i considera vinovati de cea mai recenta actiune impotriva sa, cea a ANI, pe care a calificat-o drept "o porcarie politica", "de un ridicol inimaginabil". "Acum un an au incercat sa ma acuze ca as fi primit o publicitate de o firma si ca ar fi fost ilegal. Oricine are voie, dar Vadim Tudor nu. O data in 20 de ani am vrut si eu sa iau o reclama si nu am avut voie, pentru ca vor sa ma distruga financiar", a adaugat, printre altele, Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.