Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, ieri, ca va stabili, personal, echipa de conducere pe care o va prezenta participantilor la cel de-al IV-lea Congres al partidului, ce va fi convocat in data de 19 noiembrie.

"Eu imi voi face echipa si o voi prezenta la Congres. Aceasta este echipa, o votati in bloc, bine, daca nu, plecati", a spus Vadim Tudor, care a adaugat ca nu se va mai apropia nici o "lichea" de el. El a precizat, conform Mediafax, ca in structura de conducere a partidului nu va exista functia de prim-vicepresedinte, iar cea de vicepresedinte executiv va fi ocupata de deputatul Lucian Bolcas.

"El va fi mana mea dreapta", a mentionat liderul PRM. Vadim a mai spus ca va fi redus numarul vicepresedintilor. Potrivit acestuia, Congresul va fi precedat, in data de 29 octombrie, de Plenara Consiliului National al PRM.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.