Liderul organizatiei de tineret a PDL Buhusi, Radu Coriolan Marginean, in varsta de 29 de ani, a murit, marti, la scurt timp dupa ce a plecat de la spital unde a ajuns intrucat se simtea rau, fiindu-i administrate doua injectii.

Presedintele PDL Bacau, Gabriel Berca, a spus ca liderul organizatiei de tineret a formatiunii democrat-liberale Buhusi a fost, marti, la spital, intrucat nu se simtea bine. La unitatea medicala i-au fost administrate doua injectii si i-au fost facute si alte investigatii, apoi tanarul a plecat acasa.

Dupa ce a ajuns acasa tanarul a murit.

Berca a spus ca pana nu se face autopsia in acest caz nu poate comenta nimic.

"Vreau sa urmaresc cazul sa vad daca a fost malpraxis", a precizat Gabriel Berca.

Liderul PDL Bacau a mai spus ca Politia va incepe o ancheta in acest caz dupa rezultatele autopsiei.

Cei din familia tanarului spun ca acesta nu parea bonav si nici nu a avut probleme de sanatate.

Familia povesteste ca tanarul a inceput sa se simta rau marti dupa-amiaza, cand a vomitat si a lesinat. A fost imediat dus la spital, insa dupa ce a plecat si a ajuns acasa simptomele i-au revenit.

Medicii de la spitalul unde a ajuns tanarul spun ca ei si-au facut treaba, precizand ca pacientul a plecat din spital inainte ca ei sa isi dea acordul, mai arata sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.