Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat ca a decis, in urma unei analize personale, sa renunte la candidatura pentru o functie in conducerea democrat-liberalilor, urmand sa se dedice exclusiv activitatii la ISP, din postura de simplu membru al PDL.

Stoica a spus ca a avut "onoarea de a fi invitat de domnul Emil Boc sa candidez in echipa sa", pentru una din functiile de la varful ierarhiei partidului, invitatie care reflecta "o incredere" din partea premierului si pentru care i-a "multumit sincer", dar care l-a pus si in fata unei "alegeri dificile".

Stoica a precizat ca in urma "unei analize la care orice om responsabil este obligat in momente de cumpana" a ajuns la concluzia ca "circumstantele politice si personale" nu ii mai permit sa se dedice ambelor functii in acelasi timp, transmite MEDIAFAX.

Stoica a sustinut ca decizia sa este determinata si de faptul ca "viitorul PDL cere o investitie masiva de efort in zona dezvoltarii identitatii doctrine, a incurajarii tinerilor si a atragerii competentelor tehnice si intelectuale in sfera de influenta a partidului", dar si de constientizarea si principiul dupa care "oamenii politici trebuie sa stie nu numai cand sa iasa in fata, dar si cand si cum sa se retraga in linia a doua". El spera ca si alti colegi din partid, din generatia sa, vor avea intelepciunea sa faca un asemenea gest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.