Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat ca unii ministri vor sa faca 10.000 de kilometri de drumuri judetene, dar ca nu fac deosebirea intre bitum si asfalt.

La finalul dezbaterii motiunii lui Vasile Blaga cu reprezentantii ieseni ai PDL, care a avut loc sambata, Radu Berceanu a spus ca Iasiul ar merita sa obtina postul de ministru al Muncii, intrucat filiala locala numara sapte parlamentari, fiind astfel indreptatita sa ceara acest lucru.

"Nu inteleg de ce Iasiul nu cere postul de ministru al Muncii, pentru ca are sapte parlamentari si ar avea tot dreptul. In guvern, unii nu au citit atatea carti cat a scris, spre exemplu, Dumitru Oprea (senator de Iasi al PDL si fost rector al Universitatii Al.I. Cuza). In plus, unii ministri vor sa faca 10.000 de kilometri de drumuri judetene, dar nu fac deosebirea intre bitum si asfalt", a afirmat Radu Berceanu, relateaza MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a anuntat recent demararea unui proiect privind reabilitarea aproximativ 10.000 de kilometri de drumuri judetene si de interes local, pana in 2013
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.