Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat ca reuseste sa-i convinga "intotdeauna" pe oameni ca are "dreptate", in activitatea pe care a intreprins-o in calitatea sa de membru al Guvernului Boc, cu "un zambet si o explicatie".

Intrebata ce simte atunci cand este huiduita de oameni la intalnirile pe care democrat-liberalii le au in diferite orase ale tarii, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a spus: "Mi se intampla foarte rar, dar chiar si asa sunt om politic inainte de a fi femeie. Mi-am asumat sa fiu om politic, mi-am asumat sa fiu membru intr-un Guvern care ia masuri nepopulare si este un post politic pe care un om politic trebuie sa si-l asume", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Udrea a spus ca reuseste sa-i convinga pe oameni ca are dreptate cu "un zambet si o explicatie".

"De obicei, la intalniri sunt oameni care apreciaza ceea ce faci si oameni care sunt nemultumiti de ceea ce faci. Zambesti intotdeauna celor care apreciaza ceea ce faci. Intotdeauna cu un zambet si cu o explicatie a ceea ce faci ca ministru reusesti sa-i convingi pe oameni ca ai dreptate", a mai spus Elena Udrea.

Premierul Emil Boc a ajuns la Craiova joi dupa-amiaza, fiind insotit de ministrul Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, de ministrul de Interne, Traian Igas, de fostul ministru al Apararii Mihai Stanisoara si de fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.