Potrivit unor surse din PSD, democrat-liberalii au facut o comanda foarte speciala din China pentru urmatoarea campanie electorala.

Senatorul PSD, Lia Olguta Vasilescu dezvaluie, pe blogul personal, ca PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, material de propaganda electoral pentru urmatoarele alegeri guvernamentale. Senatorul sustine ca are informatia din trei surse.

Prima oara cand am auzit, m-am amuzat teribil. Doamne, ce le mai trece prin minte, ca sa ne intimideze! A doua oara, cand o sursa independenta de prima mi-a confirmat, am zis ca e incredibil... Dar, cand mi-a venit si pe o alta filiera, fara legatura cu primele doua, am zis ca a venit momentul sa ne ingrijoram! Aflu ca PDL, partidul asta care tot taie de la saraci (ca nu mai e de unde!), a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie! Daca sunt sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc”, sustine Olguta Vasilescu.


Potrivit calculelor senatorului PSD, PDL se asteapta la cel putin 100.000 de votanti din fiecare judet.

Olguta Vasilescu sustine ca la alegerile precendente, in colegiul sau s-au dat costume pentru voturile PDL.

La alegerile prezidentiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine. L-am intrebat pe un nene, de 80 de ani, ce face cu costum de ginerica, negru si cu papion. Raspunsul m-a lasat ca la dentist: "De inmormantare, taica!", scrie Vasilescu.

Cu toate astea, initiativa PDL de a cumpara biciclete este cel putin ciudata, din moment ce Romania sta extraordinar de prost la capitolul piste pentru biciclisti.

Mazare se teme de PDL: Nu mai dau mita!

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.